Saturday, April 10, 2010

piç

yaşı müsayitti hayatın ortasına piç gibi terkedilmeye.yolda yürürken her tutunmak istediği agac dalına tırnakları gectiğinde önce içinden irin akıyor , o irini yutmak zorunda kalıyor , zehrini boşaltması zaman alıyordu.Zaman derler ya! Zamanladır herşey hani ,zamansız zamanlarda zamana bırakmak gerekir herşeyi ki medet umulan şeyin bile bi tanımı yoktur.

biçarelik!

önce bi dipleri gör sonra yeni dipler keşfet.ama o dipte barınamazsın .sana orada kalman için ucu açık bilet verilmez.boşluğa yavaş yavaş su dolar ve seni yükseltir yüzeye doğru.ha o suda boğulursun ya da boğulmazsın sana yüzme öğretecek bir çift el arama .o eller senin çırpınışına çare olamaz.tam o sırada aç ellerini ve ondan yardım dile.bir çift elin var sana armağan edilen kullanma klavuzu bilmediğin bir dilde yazılı ve önce o dili öğrenmeye bak.


heyy babası olan piç!
yürürken çizdiğin sekizler, rüzgarın sarhoşluğumu yoksa beynin kanına alkol mü pompalıyor? yolunda yalnız yürümek gerceği mi canını sıktı.alışırsın.cok yürüyeceksin o ismi yalnızlık olan piçliğin sokağını bir boydan diğer boya.

hey sen!
o kadar büyük geliyorsun ki xsmall bedenime.seni üstüme giydiğimde boşluklardaan soğuk giriyor.üşüyorum!

yol uzun ayaklarsa bir o kadar küçük.ve adımlardır seni sona götürecek.ne bir bisiklet ne bir araba.otostop çekersin daha kestirmedir ama arabanın tekeri patladığında yürümek daha zor gelir.sen bırak arabaya alışmayıda adımlarına güven.

hey yabancı!
'bu yalnızlık içime işlemiş
cıkartamazsın o senden eski
bu yalnızlık içime işlemiş
cıkartamazsın cünkü o benden biri'

2 comments:

şah said...

herşeyin bi zamanı var, bi saniye ya da sonsuz, burada zamanı önemsiz kılan hayatın getirdiği acılarla var olmaktansa kendi yolumuzu adımlayamayışımız. katlanmak zorunda bıraktıkları diyor hamlet, bunları düşünmek bizi ödlek edip çıkarıyor. haha ne kadar haklı şu çılgın şekspir! tuğlalarını alelacele biriktirip kurduğumuz duvarlardan bulutlara tırmanmaya çabalıyoruz!

bu arada, blogun harika! yazıların dikkat çekici!
buraya bayılıyorum:)

labalub said...

teşekkürler şahin -sanki abarttın ama- senin yazılarında ilginç ve her yorumunda ayrı bi tat.

Post a Comment

bu kız ne yazmış yorumu şeysi

tabula rasa

o_0