Tuesday, April 6, 2010

who the fuck is alice?

'alice ,alice! who the fuck is alice?'

en son bu sesi duymuştu .adamın biri a l i i  i    i     c       e   e...
diyorduuu ki ses birden kesildi.çok ani oldu,biri frekans ayarlarıyla oynamış olmalıydı.neydi bu? ultrasonik mi yoksa infrasonik mi? yaşadığı dünyaya aykırı olan sesi duymak istiyordu ama yavaştan kaydığını hissetti.o gözünü ayıramadığı ve hep pamuk olarak düşündüğü bulutların tam ortasında hep düşlediği yumuşaklığı hissediyordu.ahh kime teşekkür etmeliydi?kimdi düşlerini hediye eden bu kıza?


kafasını yere doğru eğdi.buldugu bi boşluktan insanları gözlemledi.
kimisi ilkbaharın taze armağan ettiği güneşin tenine dokunuşunun keyfini cıkarıyor,kimisi yeni aldığı gözlüğün kendisine ne kadar yakıştıgını düşünerek güneşin cıkmasına seviniyordu.evet böyle daha havalıydı.

sonra bir kız gördü.yavaş yavaş yürüyordu.belli ki yürümek zevk veriyrodu.bir süre takip etti gözleriyle.kız önce ellerini cebinden cıkardı.kollarından sarkan elleriyle şimdi daha bir etten kemikten insan oluvermişti.sonra hemen cebine soktu ellerini.böyle daha sıradan daha diğerleri gibiydi,farkedilmiyodu tamda kızın istediği gibi.
sıraya geçip sıradanlığa karışan kızı daha fazla gözleriyle rahatsız etmek istemedi.
kendine başka bir uğraş aradı.
öncelikle burada ne işi vardı diye düşünülmesi beklenirken sorgulamadı.neden niçin nasıl ne zaman? bunu kendi dünyasında yeterince yapıyordu.bıraksındı bu nedensellik yüzünden zaman yitimini de,keyfini cıkarsındı zamanın.

Zamannn!!
keyfini cıkarmak istediği ve tam Zamanı olduğunu düşündüğü Zaman..

-
'Oh, I don't know why she's leaving,or where she's gonna go,or where she's gonna go,But I just don't want to know..'

-

yine olmuştu.o adamın, 'alicee' diyen adamın sesini duymuştu.tam keyif Zamanında olan olmuştu.titreşimler doğru frekansta geliyordu kulağına.ve görüntüler doğru acıdan belirmeye başladı gözüne.ve yatak doğru konforda kıçının altında öylece duruyordu.-bir bulut rahatlığından cok uzaktı.-ani bir şekilde uyumuş daha dogrusu uyuyakalmıştı.dudakları kulaklarına dogru çizgi halinde resimlendi.yanakları burnuna kasılma yaptı.ve yine burnundan gülmeye başladı.

'ahhh bu ben yok muyum ben! 'dedi

ve anladı ki 'alicee alicee! who the fuck is alice' diyen o ses topluluğu Smokie'den geliyormuş.
kim bilir bulutlardayken kac kere alice dedi ve bulutların elektrik yükü kac kere engelledi kulağına kadar gelmesini.
hakikaten kimdi bu alice?
bulutlar,bulutlar !
belkide o eli cebinde yürüyen sıradan kızın ismi alice di!
kim bilir.

No comments:

Post a Comment

bu kız ne yazmış yorumu şeysi

tabula rasa

o_0